Om Monica Isberg

Färg – Form – Glädje – Omtanke, några härliga ord på vägen. Att vara kreativ och känna glädje är en viktig ingrediens för att kunna inspirera och leverera. Omtanke är ett naturligt sätt att bemöta min omgivning. Jag har några år på nacken och har erfarenheter både inom livet och arbetslivet som gjort mig både ödmjuk och tacksam.

Inspiration hämtar jag bland färger och former, i skogen, vid havet, hos kreativa människor, i böcker och i det goda samtalet. Jag samarbetar med Johan på Rollsbo webb & media  inom webbutveckling samt Ibyrån, en reklambyrå i Kungälv.

Jag startade Mikar Design 2003

och har varit i branschen i över 23 år. Genom åren har jag bl a arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och de senaste 15 åren även grafisk design för både webb och papper.

Är utbildad på IHM inom sälj- och marknadsföring, Batteri kommunikation som Art Director samt har ett flertal kurser i grafisk design bakom mig. Jag arbetar i  WordPress, Photoshop, Indesign, llustrator och kan erbjuda dig följande:

• designa webbsidor i WordPress
• granska webbsidor, bildkomposition, struktur, text
• underhålla och uppdatera webbsidor i WordPress
• designa broschyrer, foldrar, visitkort, logotyp m m
• ta fram en Grafisk profil – ditt företags ansikte utåt

Vill du höra mer om vad du kan förvänta dig av mig… slå en signal på tfn 0703-29 62 44 eller maila till monica@mikar.se.