Lite om mig och företaget

Den kreativa lågan slocknar aldrig

Att vara kreativ är ett ett sätt att leva och en viktig ingrediens för att kunna inspirera och leverera. Jag har några år på nacken och har erfarenheter både när det kommer till livsfrågor och arbetslivet, framför allt som solo-företagare. Inspiration hämtar jag bland färger och former, i skogen, vid havet, hos kreativa människor, i böcker och i det goda samtalet.

Bilden nedan visar platsen där jag hämtar energi och inspiration.  Inte så dumt, eller hur?

Mikar bok & design

Grafisk design för webb och papper

Jag startade företaget 2003 och har varit i branschen i över 25 år. Genom åren har jag bland annat arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och de senaste 15 åren även grafisk design för både webb och papper.

Är utbildad på IHM inom sälj- och marknadsföring, Batteri kommunikation som Art Director samt har ett flertal kurser i grafisk design bakom mig. Jag arbetar i Indesign, Photoshop, WordPress och Elegant Themes.

Jag har duktiga och trevliga samarbetspartners omkring mig som jag gärna vill presentera:

Mellan uppdragen som Grafisk designer ägnar jag mig mest åt mitt måleri och lägger även en del tid på en ny spännande inriktning som andlig och mental coach, se nedan.

Diplomerad Andlig coach

Jag har nått till den härliga åldern då man ska stänga ner och bli pensionär. Det fanns ju inte på kartan, men däremot bestämde jag mig för att jobba lite mindre. I och med det blev jag intresserad av en utbildning inom coachning och vägledning, och våren 2022 kunde jag titulera mig som Diplomerad Andlig Coach.

Så mycket intressant jag har fått till mig under kurstiden, som jag önskade att jag hade vetat tidigare, både som privatperson men också som företagare. Har nog aldrig varit så lugn, trygg och glad som efter den här utbildningen, och jag vill så gärna dela med mig av min kunskap.

Du kan läsa mer om Andlig coaching här >

Här kan du läsa mer om kursen >

Annat smått och gott – mina bilder

Jag tycker om att ta fina bilder på natur, blommor och annat som får kreativiteten att blomstra.
Sätter gärna ihop bilderna till fina kollage.

Vill du se mer är du välkommen att följa mig på Instagram, @monicaisberg.se