Lite om mig och företaget

Alla har vi ”ryggsäckar” att bära på

Och den kan vara olika tung eller lätt beroende på vad vi har varit med om i livet. Jag har valt att tömma min otympliga ryggsäck och har bytt ut den mot en lättare kappsäck som jag ständigt fyller på med kreativa intressen, kunskap, erfarenheter, positiva människor och möten. Och den är ganska härligt tung nu.

Att vara kreativ är en viktig ingrediens för att kunna inspirera och leverera. Jag har några år på nacken och har erfarenheter både när det kommer till livsfrågor och arbetslivet, framför allt som solo-företagare. Inspiration hämtar jag bland färger och former, i skogen, vid havet, hos kreativa människor, i böcker och i det goda samtalet. Jag har duktiga och trevliga samarbetspartners omkring mig som jag gärna vill presentera:

Mikar bok & design

Grafisk design

Jag startade företaget 2003 och har varit i branschen i över 23 år. Genom åren har jag bland annat arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och de senaste 15 åren även grafisk design för både webb och papper.

Är utbildad på IHM inom sälj- och marknadsföring, Batteri kommunikation som Art Director samt har ett flertal kurser i grafisk design bakom mig. Jag arbetar i Photoshop, Indesign, llustrator och WordPress. Idag jobbar jag även med en ny spännande inriktning som andlig och mental coach, se nedan.

Andlig coach och vägledning

År 2020 nådde jag den härliga åldern då man ska stänga ner och bli pensionär. Det fanns ju inte på kartan, men däremot bestämde jag mig för att jobba lite mindre. I och med det blev jag intresserad av en utbildning inom coachning och vägledning, och våren 2022 kunde jag titulera mig som Diplomerad Andlig Coach.

Så mycket intressant jag har fått till mig under kurstiden, som jag önskade att jag hade vetat tidigare, både som privatperson men också som företagare. Har nog aldrig varit så lugn, trygg och glad som efter den här utbildningen, och jag vill så gärna dela med mig av min kunskap.

Du kan läsa mer om Andlig coaching och vägledning här >

Här kan du läsa mer om kursen >

Annat smått och gott – mina bilder

Jag tycker om att ta fina bilder på natur, blommor och annat som får kreativiteten att blomstra.
Sätter gärna ihop bilderna till fina kollage.

Vill du se mer är du välkommen att följa mig på Instagram, @monicaisberg.se