Personlig utveckling
med ett andligt perspektiv

”Du får hjälp att öppna dörrar till din egen förmåga att se,
förstå och äga din utveckling.”

Vare sig du är privat person, egen/ensam företagare, ung eller gammal är personlig och andliga utveckling ett stort lyft i livet. När jag skriver om andlighet, handlar det inte om religion, utan mer ur ett själsligt perspektiv. Hur vi kan använda oss av vår egen inre lust och styrka som kanske för stunden har somnat. 

Ja, så kan det faktiskt kännas. Kommer du ihåg hur du var som barn? Hur kreativ och nyfiken du var, och säkerligen full av livslust. Sedan klev du in i vuxenvärlden som bestod av pekpinnar, ”måsten” och krav på att vara på ett visst sätt. Någonstans där tappade du tråden och den du egentligen är, slocknade.

Som du kanske förstår är det här en egen insikt och upplevelse. Det behöver såklart inte gälla dig. Men hur du än känner och vad du än har upplevt (och är lite nyfiken), kan våra samtal bli en ögonöppnare.

Inga pekpinnar eller ”måsten”, bara härliga insikter och verktyg till ett roligt och mer inspirerande liv. Självklart vill jag jobba med dig som känner dig motiverad till att göra den här resan, och för att ta reda på det pratar vi en stund (kostnadsfritt) och känner oss för. Du får chans att ta del av hur jag jobbar och du får berätta lite om dig själv.

Om du bor i närheten och hellre vill ses fysiskt, är du varmt välkommen till min ateljé för en pratstund. Vi samtalar bland färgburkar, penslar m m i en fantastisk miljö med ljuvlig utsikt. Är det fint väder finns det även möjlighet till ”walk and talk”. Lite mer lisa för själen kan man säga.

OBS! Viktigt att veta.
Alla samtal är högst konfidentiella. Inget namn, ingen text sparas hos mig efter avslutad samtalsperiod.

Pris för samtal är 750 kr/tim inkl moms.

 

 

MER NYFIKEN? Ring mig på 0703-29 62 44 eller skicka ett mail till [email protected].