Hon guidade mig rätt

Och utan den hjälpen hade jag fortfarande levt i en sorglig blandning mellan hopp och förtvivlan, hamnat i djupa dalar, för att sedan klättra upp för stegen och se en glimt av ljuset. Nu är det ju inte så enkelt att allt är bra nu. Ett långt liv med ett medberoende och en inre stress som följeslagare, är inget som går att få bort i en handvändning. Men jag mår så mycket bättre idag jämfört med hur det var för ett par år sedan. Många faktorer spelar såklart roll i arbetet med sin mentala hälsa, men den huvudsakliga hjälpen har jag fått av Karina, mindset mentor och coach.

Om du har läst min bok har du säkert fångat upp att jag fått hjälp att bearbeta och läka tack vare Karina. Det känns därför så bra att kunna förmedla den här möjligheten till dig. Vill ju att alla som behöver, ska få uppleva samma positiva sak som jag.

Karina håller på att utveckla sig ytterligare

Och söker nu personer som har möjlighet att få sessioner till ett reducerat pris. Om du behöver eller om du vet någon annan som gör det, ta det här tillfället, det har jag gjort! Läs Karinas info nedan och hör gärna av dig till mig om du undrar över något. Annars kontaktar du Karina direkt:

Hej!
Jag har bestämt mig för att fullgöra min certifiering inför lärarutbildningen och lära ut den metod som jag använder och som ger fantastiska resultat för mina klienter. För att göra det behöver jag 6 personer att jobba 3 sessioner vardera med. Därför har jag också ett specialpris på detta och erbjuder 50 % på mitt ordinarie pris. 425 kr/tim, ord pris 950 kr. Gäller endast för 6 personer.

Det här skulle kunna vara intressant för dig om du till exempel upplever att:
– Du aldrig får någon egen tid för dig själv
– För många måsten
– Känner att du aldrig hinner med
– Känner dig otillräcklig

Man säger bland annat så här:
• Jag har träffat coacher och samtalsterapeuter tidigare men Karina har varit ”mindblowing” och jag har känt mig trygg i alla lägen.
• Karinas coaching och vägledning fungerar mycket bättre än något annat jag har provat.
• Har gått i olika terapier genom åren men Karinas vägledning är det som gjort störst skillnad för mig.
• Karina har hjälpt mig med det jag inte trodde var möjligt. Jag är henne evigt tacksam.

Vill du läsa vad fler kunder sagt kan du klicka på den här länken:
https://karinas.se/sa-har-sager-nagra-kunder/ så kommer du direkt dit.
Skulle det här kännas det minsta intressant för dig, svara via e-post till [email protected] så kan vi ta ett samtal på telefon för att se om det är något för dig.

Med vänlig hälsning
/Karina Svensson