Ny hemsida, nytt företagsnamn och nya visioner.

Visserligen är det svårt att ta in. Tänker ofta på att någon måste ha räknat fel. Men det är bara att inse, det är dags att vända blad. Ja, så är det och jag kan, trots att jag inte fattar, ändå känna en skön känsla. En lugn och harmonisk känsla.

I snart 30 år har jag jobbat med kundvård, försäljning, marknadsföring och grafisk design. Man kan säga att jag genom åren har fått uppleva både IT-världens otroliga utveckling och alla trender inom marknadsföring. Förutom att vi översvämmas av digitala meddelanden och reklam, har denna utveckling även gett oss möjligheter att arbeta på andra sätt. Vi kan sälja vår kunskap till många och till bra priser som gör att fler har möjlighet att ta del av vår kunskap.

För mig har det inneburit ett nytt tänk. Både jag och verksamheten har nått en annan nivå med ett lite lugnare tempo. När jag tittar tillbaka inser jag hur otroligt snabbt allt har gått. Det var inte länge sedan jag startade, tänker jag. Men det är bara att inse, jag är en tant. Det behöver dock inte betyda ”tack och hej”, tvärtom. Så mycket kunskap som samlats i ”hjärnbanken” genom åren och jag har fortfarande ett stort driv att skapa och göra något bra för mina medmänniskor.

Så i dagsläget tittar jag på olika möjligheter att utveckla några av mina tjänster. Tanken är att de på sikt ska bli helt digitala och föra verksamheten vidare utan att jag fysiskt behöver finnas tillgänglig till hundra procent. Som jag så ofta säger, fortsättning följer … 🙂