om-fem-ar2

Jag tror att vi alla behöver ha mål och visioner i livet. Inte bara som företagare utan också som privatpersoner. Jag är bra på att tala om för andra hur de ska göra men själv är jag dålig på att sätta mina egna mål på pränt. Allt finns i huvudet. Men för att de ska bli mer tydliga bör de skrivas ner.

Om 5 år kommer jag att jobba mindre och ägna mer tid åt min passion, att måla. Då har jag (eller min man) byggt en stor ljus och härlig ateljé där jag målar mina tavlor, skriver, fikar och har trevligt med vänner och familj. Barnbarnen är också där och målar sina fina alster. När jag och barnbarnen fått ihop ett gäng tavlor, ska vi ha en utställning. Detta skulle jag inte våga idag, men om fem år 🙂

Om 5 år har min tjänst, handledning inom grafisk profil, vuxit och hjälpt många små företag på vägen. I takt med efterfrågan och marknadsbehov har jag utvecklat både mig själv och tjänsten som på sikt kommer att bli helt digitaliserad. Jag kommer att kunna jobba med detta var jag än befinner mig på jorden och hjälpa företag med både varumärket, företagandet, utveckling och livskvalitet. Allt går hand i hand när man är företagare… och dotter, fru, mamma, mormor och farmor.

P.S. Jag kommer även att bjuda mina kunder på fika i min härliga  ateljé 🙂

/Monica