Vissa stunder påminns vi om Moder jords storhet i det lilla 🧡

Igår kväll … en promenad till havet. Det är svårt att fånga känslan man känner i bilder. Men det var så tyst, helt stilla utom en svag krusning på vattnet. Vi stod länge på bryggan jag och min man, sa inte ett ord till varandra. Fanns inget att säga, allt var sagolikt och nästan overkligt. Tills slut vaknade vi till, det blev lite kyligt och vi traskade hemåt med tacksamhet i hjärtat.

 

Ny information på hemsidan

Idag är det storm (just nu 23 m/s i byarna) och ösregn. Kaminen går varm och många tända ljus blir det. Sitter och uppdaterar hemsidan med ny information om företag. Jag har ju mer eller mindre pensionerat mig och har dragit ner på tjänster inom den grafiska biten. Hemsidor gör jag fortfarande men inte trycksaker. Så här står det på startsidan.

”Att vara kreativ är ett sätt att leva och en viktig ingrediens för att kunna inspirera och leverera. Efter 23 år i branschen har jag nu trappat ner och jobbar enbart med webbdesign. Mellan uppdragen ägnar jag mig mest åt mitt måleri och att försöka komma på vad min nästa bok ska handla om”.

Det är med blandade känslor som jag pensionerar mig, men ser med glädje fram mot att skapa på andra sätt. Måleriet har jag ju tagit upp efter år av stiltje och mitt engagemang i personlig utveckling med ett andligt perspektiv är nu en del av min vardag.

Mer om det finns att läsa på https://monicaisberg.se/personlig-och-andlig-utveckling/