mittforetag
Skaparlust och verksamhetslust i det enkla och jordnära

Bland böcker, blommor, kobbar och skär driver jag mitt företag. Har knogat sedan 2003 och inte ångrat en dag, trots mycket slit. Drivkraften är tacksamma kunder och friheten att få bestämma över mitt eget liv. Med en hel del kunskap och livserfarenhet i ryggsäcken har jag kunnat lotsa mina kunder både i arbetslivsfrågor som i marknadsföring och grafisk design, vilket har varit (och är) så roligt och  tillfredsställande.

Marknadsföring och grafisk design för webb & papper

Det är precis det jag gör, designar webbsidor, foldrar, visitkort och en och annan logotyp. Men det som ligger mig varmast om hjärtat är vägledning till en Grafisk profil som enkelt uttryckt betyder företagets ”ansiktet utåt”. Den enhetliga designen som löper som en röd tråd genom allt som lämnar företaget i form av webbsidor, trycksaker, förpackningar, text, logotyp m m.

Detta är en så viktig del i att driva företag och som tyvärr många  glömmer bort.

Jag har därför tagit fram en metod för att hjälpa små- ensam- och nyföretagare i den processen. Metoden heter Proprofile och bygger på ett digitalt samarbete mellan kund och mig som handledare. Det finns en separat hemsida för denna handledning http://proprofile.se där all information och allt material finns.

Vill du veta mer om Grafisk profil och vad det är: http://proprofile.se/om-grafisk-profil/