Jag har ett pågående uppdrag som IT-ansvarig för ett företag som jobbar med opinionsbildande utställningar och salukonst. En gång i månaden har vi ett möte där vi går igenom allt som hänt, följer upp marknadsaktiviteter och presenterar nya idéer. Men det finns en punkt på agendan som är lite ovanlig och som jag vill slå ett slag för.  Det är min uppdragsgivare som bestämt punkten och jag kan inte mer än att tycka att den är rätt trevlig och mycket utvecklande.

Leverantörs-punkten
I mitt fall heter den ”Monica-punkten” vilket innebär att min uppdragsgivare stöttar mig i egenskap som företagare, inte som leverantör.  Det kan handla om allt som berör mitt företag i form av resurser, aktiviteter, utveckling m m men även hur jag som person och ensamföretagare mår.

Att vara egen företagare och dessutom ensamföretagare är inte en dans på rosor alla dagar, även om jag stortrivs med att driva mitt företag. Men denna lösning har blivit ett lyft för mig och jag är så tacksam mot min uppdragsgivare. En vinn-vinn situation som jag gärna tipsar andra uppdragsgivare om. Kan bara komma något gott ur detta.

Nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer 🙂