Utvilad, taggad och nyfiken är en kort beskrivning på hur jag känner mig just nu. Alltid lika spännande att se vad året har att erbjuda. Och nyfiken är ett av mina ledord i år. Att vara nyfiken på människor, konstformer, böcker, filmer, föreläsningar m m. Hämta lust och kreativitet i allt som gör mig glad.

Det år så lätt att gå i samma gamla spår och göra samma saker. Men det behövs inte så mycket för att arbetet ska ge ny energi och nya spår att trampa upp. Här kommer några tankar på vad som ska öka min kreativitet och stilla min nyfikenhet:

Blogga varje måndag
Detta får mig att tänka till, bli bättre på att få saker gjort och bli mer aktiv i mitt företagande.

Planera in en aktivitet i månaden
Som t ex en föreläsningar med en intressanta personer. Våga testa något nytt som jag tidigare aldrig skulle kunna tänka mig. Läsa en bok som jag inte skulle valt förr. Gå på utvecklande möten eller evenemang. Gå med i ett passande nätverk för att träffa nya människor och hämta energi.

Planera in aktiviteter med kunder
Bli bättre på att ta hand om mina befintliga kunder. Bjuda in till workshops och lunchföreläsning/mingel.

Ja, detta var lite tankar om min utveckling och i skrivandets stund har jag min Buller journal framför mig där all planering för första kvartalet är sammanställd. Lycka till med din 🙂