tulpaner

Ute är det grått, kallt och riktigt blåsigt. Tur att det finns värme och lite färg inomhus. Idag är det tisdag men det blir måndagsjobb, vilket innebär bl a, planering av veckan, blogga och uppdatera sidor.

Håller också på med en logotyp åt ett företag och har fastnat ordentligt. Inget jag gör blir bra enligt mig och det är många timmars arbete bara för att jag inte blir nöjd. Ibland funkar det bara inte. Lägger den åt sidan ett tag så kanske det händer något…

Så mitt tips när kreativiteten tryter är:
  • Miljöombyte – ta en paus på några timmar eller dagar om så behövs. Gör något helt annat, glöm bort. Det brukar funka. Jag brukar få idéer när jag åker tåg en längre sträcka.
  • Naturen – ta en promenad eller träningsrunda för att släppa tankar och spärrar. Andas!
  • Meditera/mindfulness – ge dig själv en stund och meditera, för att ”vila hjärnan” och fokusera på något annat.

Ha en kreativ dag!