Är du som jag soloföretagare och ansvarar för kunder, att få snurr på försäljningen, marknadsföra dig, redovisning, utveckling m m? Kanske du behöver lite peptalk och inspiration ibland. Jag vet att jag behöver det. Och även om jag alltid haft duktiga kollegor omkring mig så har det ändå fattats något, tills för några månader sedan. Jag har skaffat mig en inspirationskompis!

Sedan några månader tillbaka har jag, varje vecka i ca en timme, ett telefonmöte med min ”inspirationskompis”. Hon bor i Norrland och jag några mil utanför Göteborg.

Det var under en Facebookkurs för några år sedan som vi först fick kontakt. Våra vägar korsades igen av en händelse och nu pratar vi varje vecka. Vi är i samma situation som soloföretagare och jobbar inom olika branscher, vilket gör saken ännu bättre. Under en halvtimme var, ger vi varandra av vår kompetens. Vi peppar, ger inspiration, råd, ställer frågor (både bekväma och obekväma) och hjälper varandra vidare i våra processer. Innan vi slutar samtalet ger vi varandra en uppgift att göra till nästa telefonmöte. En uppgift som tar oss ett steg närmare våra separata mål. Vilken tillgång säger jag.

Så mitt tips till dig som är soloföretagare eller ensam i din roll på ett företag och känner behov av lite extern stöttning. SKAFFA DIG EN ”INSPIRATIONSKOMPIS”! Du kommer att märka stor skillnad, jag lovar.

Lycka till!