Kunder berättar

Med Monicas ögon på min text får den ett helt annat uttryck. Både jag själv och andra tycker att jag är rätt bra på att skriva, men när den hamnar under Monicas skarpa blick och känsla för språk lyfter hon texten till helt andra nivåer. Dels för att texten får ett bättre flyt och blir mer lättläst men även på det sätt den presenteras. Det blir helt enkelt snyggt eftersom Monica även har blicken för design i bakfickan.

Jag har även haft förmånen att höra Monica läsa en text. Om jag någon gång skulle behöva en person som läser någon av mina texter vet jag precis vem jag skulle vända mig till. Det blir till Monica. Och högst sannolikt har hon även lagt sin hand över dem innan.

Förutom hennes yrkeskunskaper uppskattar jag även Monicas raka och tydliga framtoning… och så har hon humor.

/Karina Svensson, Mindsetmentor & Coach

Har vi flertalet tillfällen haft möjligheten att få jobba tillsammans med Mikar Design. Ett fantastiskt bolag som alltid har levererat det jag önskat snabbt och punktligt. Så glad att ha hittat dem som kan vara mig behjälplig med mina behov.

/Anders Vesterlund, Vitabergskonfektyr

När jag behöver hjälp med hemsidor, nyhetsbrev och liknande vänder jag mig alltid i första hand till Monica på Mikar Design. Inte bara för att hon är professionell i sitt yrkesutövande och dessutom snabb utan för att hon förklarar på ett sätt som till och med jag förstår. Monica har dessutom alltid båda fötterna på jorden och förlorar sig sällan i fackuttryck och snömos. Hon har ofta lotsat mig – och därmed även flera av mina uppdragsgivare – på rätt väg ute i cyberspacedjungeln bland htmlkoder, kobbar och skär. Jag rekommenderar henne å det varmaste.

/Anna Carlsson-Käck, Frilansbyrån Ordagrant

Handledningen i Grafisk Profil har varit helt nytt tänk med ny input av alla slag. Mycket bra och lärorikt. Kursen i sig var otroligt nyttig, där Monicas kunskap lös igenom och förstärkt mig där jag fick bli kraftfull i den jag är på mitt sätt. Kursen innefattar både vad jag som företagare vill signalera, hur jag önskar att kunderna skall uppfatta mig, samt hur jag vill bli uppfattad.

Jag har verkligen stormtrivts med kursen och jag känner i dagsläget inte att det fattas något delmoment och varje del har varit väl genomtänkt och bra beskrivet med exempel och förklaringar hur man kan göra, och ändå är det jag som kursdeltagare som avgör vad jag vill göra i mina val i kursens moment. En stor portion av ödmjukhet, kunnande, pedagogiskt lärande och valfrihet baseras kursen på.

Jag är oändligt tacksam för denna kurs och hade aldrig lärt mig hur viktigt och avgörande en sådan här kurs som Grafisk profil betyder förrän nu.
Tack från mitt hjärta Monica!

/Tina Lennholm, Roselily Arts

Jag har varit lite inblandad i framtagandet av en grafisk profil tidigare. Jämfört med den här kursen var det mer en skrivbordsprodukt, framtagen bara för att det skulle finnas en grafisk profil. Monicas handledning gav mig en grafisk profil som speglar mitt företag, den jag är och vill bli uppfattad som. Nyttigt eftersom jag då också behöver titta lite djupare på vad jag vill med mitt företagande.

Kursmaterialet är lättarbetat och genomtänkt. I varje avsnitt finns förklaringar och exempel på processen.

Med ett pedagogiskt utformat material där inget saknades, en kunnig och tålmodig kursledare vid min sida, så har jag nu en grafisk profil som jag är mycket stolt över.

/Carin Svensson

Vi jobbar med Monica för att hon har god intuition, har mycket god smak, jobbar med enkelhet (utan att krångla till saker), är ödmjuk, lätt att kommunicera med och är träffsäker när det gäller att läsa in vad vi som kunder vill ha. Vi rekommenderar Monica därför att vi vet att vi kan skicka vem som helst till henne och Monica kommer ändå att kunna prata med dem om deras behov på ett sådant sätt att de begriper vad det handlar om. Och lovar hon något så håller hon det.

/Therese Schroeder & Brittinger Axelsson 
Tavelmakaren

Vi har vid flera tillfällen anlitat Mikar Design gällande marknadsföringsfrågor i våra verksamheter. Monica har med inlevelse designat våra logotyper och även hemsidorna med fantastiskt tagna bilder. Utformningen av dessa i kombination med väl genomarbetade reklamkampanjer har ökat omgivningens intresse och i förlängningen gett ökad kundtillströmning. Det har varit värdefullt för oss att Monica hela tiden varit tillgänglig och haft förståelse kring våra önskemål, samt att hon har lätt att se möjligheter. Vi vill varmt rekommendera Monica då hon inger trygghet med sitt professionella arbetssätt och personliga engagemang i mötet med oss som kunder.

/Elisabeth Ahrenstedt-Andersson & Mikael Andersson 
Fd Lisas Blomsterbod, Blomsterlisa, Lisas Herrgårdsbutik

Mitt samarbete med Monica Isberg på Mikar resulterade i ett fantastiskt koncept för mitt företag Caroma som jag är 100 % nöjd med. Monica fattade precis vad jag ville ha och gjorde grundlig research innan hon satte igång. Vi hade ett nära samarbete där hon bollade sina idéer med mig. Jag kommer i framtiden anlita Monica till allt som rör min marknadsföring och koncept. Det var precis ett sådant samarbete jag sökte då jag i framtiden vill ha en samarbetspartner som jag kan lita på och som förstår vad jag som kund vill ha.

/Carina Enander, f d Caroma