Efter tre månader av mörker, regn, orkeslöshet och frustration har ljuset och lusten börjat återvända. Vet inte varför det blev så påtagligt denna höst och vinter. Kan bero på allt som händer i vår värld. Man är ju inte direkt opåverkad. Försöker att tänka ljusa tankar och göra så gott det går att hjälpa och bry mig, utan att själv hamna i en negativ spiral.

Vändningen kom när jag började fokusera på hur jag vill leva och må, mitt i allt. Jag gjorde en Visionboard, och attans vad det satte igång kreativiteten. Till min hjälp hade jag https://oliviaslivsdesign.se. Olivia bor i närheten av mig och vid ett tillfälle frågade jag om hon kunde pusha på mig lite, hjälpa mig att se visionen. Det kunde hon 🙂

Det var otroligt givande och det hände massor hos mig som legat i dvala en tid. Så min rekommendation om du känner igen dig, ta tag i detta och gör en Visionboard. Du blir glad och kommer att få till dig nya härliga tankar och massor med inspiration.

Lycka till!