grafisk-manual

Första deltagaren är klar med sin handledning i Grafisk profil och en sammanställning av allt material har nu genererat en Grafisk manual. Projektet har pågått under 10 veckor med ett ”kursbrev” i veckan där deltagaren har fått fundera på såväl värdegrund och framgångsfaktorer som färger, typsnitt och logo. Idag kom feedback från deltagaren och jag känner mig hoppfull:

Denna kurs varit helt nytt tänk med ny input av alla slag. Mycket bra och lärorikt. Kursen i sig var otroligt nyttig, där din kunskap lös igenom och förstärkt mig där jag fick bli kraftfull i den jag är på mitt sätt. Kursen innefattar både vad jag som företagare vill signalera, hur jag önskar att kunderna skall uppfatta mig, samt hur jag vill bli uppfattad.

Jag har verkligen stormtrivts med kursen och jag känner i dagsläget inte att det fattas något delmoment och varje del har varit väl genomtänkt och bra beskrivet med exempel och förklaringar hur man kan göra, och ändå är det jag som kursdeltagare som avgör vad jag vill göra i mina val i kursens moment. En stor portion av ödmjukhet, kunnande, pedagogiskt lärande och valfrihet baseras kursen på.

Jag är oändligt tacksam för denna kurs och hade aldrig lärt mig hur viktigt och avgörande en sådan här kurs som Grafisk profil betyder förrän nu. Tack från mitt hjärta Monica!

Tina Lennholm, Roselily Arts