vacker-snokaos

Det är vackert med mycket snö, även om det innebär att jag får jobba hemma idag. Kände ett tag att frustrationen började ta överhand men insåg snart att det inte var så stor idé att bli irriterad. Det är som det är.

Kan inte låta bli att tänka på det här med attityder. Möter ibland människor i mitt jobb (och i livet för all del) som har en tråkig och intetsägande attityd. Som inte har en gnutta självinsikt och som ger noll inspiration. Sådana gånger undrar jag hur man lyckas att driva ett företag. Vad är det företaget har som jag har missat, om nu bra kundrelationer är det viktigaste i en verksamhet? Förstår inte det.

Visst, vi kan inte älska alla här i världen och ibland fallerar även den bästa. Men om man alltid försöker utgå från att vara vänlig, är väl chansen att lyckas i både privata som affärsmässiga relationer ganska stor. Och hur lycklig blir man inte själv när man blir vänligt bemött. Det kan i alla fall rädda min dag. 🙂