bloggutmaning2016

Nu har nog hösten kommit. Det stormar, regnar och är soligt om vartannat. Blommorna och tomaterna åker in och ut mellan blåst och skurar för att inte helt gå sönder eller bli dränkta.

Efter semestern är det nu dags att sätta fart igen. Inspirationen och kreativiteten tog en liten paus och för att komma igång igen har jag nu antagit utmaningen från Bloggsuccé, en Bloggutmaning för företagare. Du kan läsa mer om detta både på Facebook och Instagram, #bloggsucce.

Det innebär att jag, varje dag (i den mån jag hinner) följer ett tema som jag bloggar om och sedan skriver om detta på Instagram. Det sägs att det tar 21 dagar att bryta en vana. Detta ska pågå under hela september så det blir 30 dagar att förbättra min kommunikation till min målgrupp och marknadsföra mig på ett enkelt och roligt sätt. Känns mycket spännande och är en riktig utmaning.

Så snart kommer första temat ” Mitt företag”. På återseende 🙂