midsommar

Nu är midsommarhelgen över och jag är så glad att det blev skapligt väder. Vi kunde sitta ute nästan hela dagen och kvällen och det hör inte till vanligheten. Mysigt.

Åter till verkligheten… Har haft ett kundmöte nu på förmiddagen och ibland säger det bara ”klick”, bara så där härligt, utan prestation, föreställningar, förväntningar eller annat som kan stå i vägen för ett bra kundmöte. Vissa dagar är bättre än andra 🙂

Vi pratade bl a om vad man behöver tänka på när man ska starta sitt företag. För utom att bestämma företagsnamn och registrera sitt företag, finns en hel del som glöms bort i processen… Hur vill du att ditt företag ska se ut rent grafiskt? Hur vill du presentera ditt företag för omvärlden?

Man kan enkelt uttryckt säga att det är företagets ”ansiktet utåt”, den enhetliga designen som löper som en röd tråd genom allt som lämnar företaget i form av webbsidor, trycksaker, förpackningar, logotyp m m.

Mer om detta och varför det är så viktigt med en grafisk profil, kan du läsa på min sida ProProfile – En handledning i grafisk profil. http://proprofile.se/om-grafisk-profil.