pantone-fargkarta1

Jag ställer frågan därför att jag fått frågan själv. Är det verkligen nödvändigt, Till vilken nytta, Jag får kunder i alla fall, Slöseri med tid och pengar, är några kommentarer jag fått.

Jag hävdar dock att det är nödvändigt med en grafisk profil för att företaget ska överleva långsiktigt. Det är bara att gå till sig själv. Om du söker en viss produkt eller tjänst på nätet och får upp ett flertal företag att välja på. Handen på hjärtat, vad är det allra första du tittar på?

Utan att ha en vetenskaplig studie att luta mig mot, vågar jag påstå att det är hur företaget presenterar sig rent utseendemässigt. Hur företaget ser ut och hur konsekvent företaget är.

Kommentera gärna inlägget. Det skulle vara intressant och höra vad du anser om den Grafiska profilens ”vara eller icke vara”.