Personlig vägledning
med ett andligt perspektiv

Jag hjälper dig att öppna dörrar till din egen förmåga att se, förstå och äga din utveckling.

Så roligt att du är nyfiken på andlig vägledning och kanske du vill bli min klient för en stund, vare sig det blir ett samtal eller flera. Det är ett otroligt spännande område och många är idag nyfikna på om det finns ett annat sätt att leva eller tänka. De känner av skiftet som påverkar oss alla och vägledningen pockar på.

Inga pekpinnar eller ”måsten”, bara härliga insikter och verktyg till ett roligt och mer inspirerande liv. Självklart vill jag jobba med dig som känner dig motiverad till att göra den här resan, och för att ta reda på det pratar vi en stund och känner oss för. Du får chans att ta del av upplägget och hur jag jobbar och du får berätta lite om dig själv.

Detta samtal är kostnadsfritt och pågår i ca 30 minuter. Under samtalet blir det klart för mig om jag är rätt person att hjälpa dig vidare likaså för dig, om du känner att jag är rätt för dig. Om vi väljer att gå vidare, kan du välja på enstaka samtal eller satsa på de 10 stegen. Allt beror på dina behov och önskemål.

MER NYFIKEN? Skicka ett mail till info@monicaisberg.se.