Om Mikar Design

collage-hav-natur

Marknadsförare, grafisk designer, deckarälskare och inredningstokig.

Hämtar inspiration i skogen, vid havet, hos kreativa människor, i böcker och i det goda samtalet. Delar kontor och samarbetar med Johan på Rollsbo webb & media AB inom webbproduktion och webbutveckling samt Ibyrån, en reklambyrå i Kungälv.

Det här kan jag hjälpa dig med:

  • designa webbsidor i WordPress
  • granska webbsidor, bildkomposition, struktur, text
  • underhålla och uppdatera webbsidor i WP (serviceavtal)
  • designa broschyrer, foldrar, visitkort, logotyp m m
  • ta fram en Grafisk profil – ditt företags ansikte utåt

Jag startade Mikar Design i januari 2003 och har varit i branschen i över 23 år. Genom åren har jag bl a arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och på senare år även grafisk design för både webb och papper.

Är utbildad på IHM Sälj-  och  Marknadsföring, utbildad Art Director och har ett flertal kurser i grafisk design bakom mig. 2015 gick jag en vidareutbildning hos Marknadschefsakademin för marknadschefer. Jag arbetar i  WordPress och i programmen Photoshop, Indesign och llustrator.

Välkommen att kontakta mig via e-post monica@mikar.se eller tfn 0703-29 62 44.