Om Mikar Design

Glädje – Kreativitet – Omtanke, tre viktiga ord som jag tänker ska vägleda mig på vägen. Att vara kreativ och känna glädje är en viktig ingrediens för att kunna inspirera och leverera. Omtanke är ett naturligt sätt att bemöta min kund eller samarbetspartner, det finns i mig. Kan hända att det beror på att jag har några år på nacken och har erfarenheter både inom livet och arbetslivet som gör mig både ödmjuk och tacksam.

För att leva efter mina värdeord hämtar jag inspiration i skogen, vid havet, hos kreativa människor, i böcker och i det goda samtalet. Delar kontor och samarbetar med Johan på Rollsbo webb & media AB inom webbproduktion och webbutveckling samt Ibyrån, en reklambyrå i Kungälv.

 

Jag startade Mikar Design 2003

och har varit i branschen i över 23 år. Genom åren har jag bl a arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och de senaste 15 åren även grafisk design för både webb och papper.

Är utbildad på IHM inom sälj- och marknadsföring, utbildad Art Director och har ett flertal kurser i grafisk design bakom mig. Jag arbetar i  WordPress, Photoshop, Indesign, llustrator och kan erbjuda dig följande:

• designa webbsidor i WordPress
• granska webbsidor, bildkomposition, struktur, text
• underhålla och uppdatera webbsidor i WP (serviceavtal)
• designa broschyrer, foldrar, visitkort, logotyp m m
• ta fram en Grafisk profil – ditt företags ansikte utåt

 

Vill du höra mer om vad du kan förvänta dig av mig… slå en signal på tfn 0703-29 62 44 eller maila till monica@mikar.se.