paskagg

Påsken nalkas och här är det full rulle. Mycket nu… men så roligt. Törs man säga att man har sitt yrke som hobby :-). Viktigt dock är att i detta ”bråttomläge” ha en översiktlig koll. Hur ser det ut framöver? Närmaste deadline? Har allt behövligt material kommit in? Har jag noterat allt som behövs?

Förra veckan var jag på Driva-eget-dagen där bland annat effektivitetsexperten och struktören David Stiernholm föreläste om att skaffa ”superstruktur”. Tycker själv att jag har ganska bra koll på läget men nu förstår jag att jag inte har det. Man kan faktiskt strukturera sönder sig. Bara genom att ha flera ställen där man skriver sina aktiviteter skapar stress. Jag skriver både i min Iphone, i min fysiska kalender och i en anteckningsbok, plus lite post-it lappar här och där. Så ibland blir det snurrigt.

Nu håller jag på att se över mitt sätt att strukturera för att, som David Stiernholm sa, genom att organisera, fokusera och automatisera kan du få mer tid över – och mer pengar in. Köpte hans bok också.
Mer om detta finns på Driva eget´s hemsida.

GLAD PÅSK!