Jag har skrivit en bok

Bokbeställning ”Någon har suttit på min axel”

Om du är intresserad av boken är du välkommen att beställa den här. Du får ett bekräftelsemail från mig när jag fått din beställning. Du kan antingen swisha summan eller få en faktura med din leverans. Boken levereras inom några dagar.

 

Pris: 220 kr

Fraktavgift 49 kr tillkommer.

Betalningsalternativ  

Swisha269 kr (220 + 49 till 0703296244.
Faktura:  Medföljer bokleveransen.

Bokbeställning

6 + 3 =

Kom ihåg att skriva i summan av talet i rutan ovan innan du skickar! En säkerhetsåtgärd.

Vad handlar boken om?

Boken handlar delvis om en tråkig start i livet men också vägen till insikt och utveckling. Jag skriver om min resa att få till ett bra liv med en tung ryggsäck. Jag tar bl a upp om problematiken kring alkoholberoende i familjen, medberoende med allt vad det innebär, sorgbearbetning och om den bedrövliga självkänslan. Men också hur jag tränat mig till välmående, familjen och vännernas betydelse och böckerna som gett insikt och som är den röda tråden i mitt liv.

Jag skriver också om skaparkraft och må-gott-stunder. Hur jag funnit ro och glädje i skapandet. Att måla, skriva, fotografera, inredning med mera. Allt det som gjort att livet blivit bra.

Jag delar också med mig av tankar kring livet efter 50 som plötsligt dök upp utan förvarning. För mig blev det lite av en väckarklocka och jag insåg att det faktiskt bara går åt ett håll. Om vi får förmånen att leva ett tag till, finns det säkert en del som vi vill hinna med innan det är dags att lämna in. Hur gör vi då för drömmarna inte ska rinna ut i sanden? Jag har min egen teori om det som jag skriver om och lite annat smått och gott som kan vara till nytta.

Så i stort sett handlar boken om att gå från trasig till hel, från osäkerhet till styrka. För mitt i allt det tråkiga fanns ändå envisheten, glädjen och lusten till livet och det är också det jag vill dela med mig av. Och skulle den påverka en enda människa till att ta ett steg i rätt riktning, då har jag gjort något rätt i alla fall.

Text från bokens baksida

Det är en lika enkel som svår sanning: Ingen annan än du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må. Enkel eftersom ingen kan bestämma vad du ska tycka, tänka eller känna. Svår eftersom vi inte alltid har de verktyg vi behöver för att navigera rätt i en omvärld som vill forma oss. Men om du har verktygen … Då är allting möjligt.

Monica Isberg delar med sig av sin egen historia på ett okonstlat sätt. Ibland med ett stänk av humor. Det handlar om att förstå, hitta och ta emot hjälp och sedan jobba med sig själv. Jobba med sorgen över det som gått förlorat, jobba med kroppen som ibland minns mer än du kanske vill, jobba med sinnet som kan behöva uppdateras, kanske till och med fabrikåterställas. Du får tips på små, enkla saker du kan göra varje dag för att få kraft att ta tag i sådant som kräver mer tid och mod.

En tuff barndom är ingen ursäkt för att gömma sig bakom dålig självkänsla resten av livet. Så om du gillar offerkoftan ska du ställa tillbaka boken i hyllan. Har du däremot tröttnat på kliandet och funderar på allvar att göra dig av med den för gott – då har du hittat en guldgruva.

/Skrivet av Christina Svensson, iByrån