Jag har skrivit en bok

Röster från några som läst boken

Början på den här boken är så hjärtskärande, det är svårt att fortsätta läsa eftersom tårar skymmer sikten och det gör ont i magen. Men den är också fylld av hopp, inspiration, lite humor och en massa jävlar anamma. Utöver att den är riktigt bra, är den så vacker. En riktig pärla bland böcker.

/Diana

Det var en upplevelse att läsa din bok. Så mycket tänkvärt, en flytande text, intressant innehåll och fina bilder. Jag tror att vi kommer att få läsa fler böcker av dig.

/Ingvar

Tack för en fantastiskt fin bok. Jag blev så oerhört berörd av din berättelse. Du skriver väldigt bra och trots att du berättar om många svåra stunder låter du oss läsare känna hopp, ljus och att det finns vägar att gå framåt.

/Barbro

Jag kommer att läsa den många gånger. Läser och imponeras av din skrivarkonst, känner sorg över det du upplevt men ännu starkare känner jag pepp och framtidstro av dina kloka ord. Tack för en fin bok.

 /Maggan

Vilken resa du tagit med mig på. Är så berörd, din styrka och mod att dela med dig. Du har verkligen lämnat ett djupt avtryck som kommer vägleda de dina och många där till. 

/Yvonne

Läs boken och hitta ord som får dig att bli vän med dig själv och mer snäll mot dig själv. Eller ”vakna upp” och få självinsikt som du kanske behöver. Läs boken helt enkelt” 

/Wiveca

Du skriver så fantastiskt fint, ord som berör. Kan inte sluta läsa. Tack för fin bok, du kloka starka kvinna.

/Marie

Beställning

Bokbeställning ”Någon har suttit på min axel”

Om du är intresserad av boken är du välkommen att beställa den här (finns även att köpa på Bokus och Adlibris). Du får ett bekräftelsemail från mig när jag fått din beställning. Du kan antingen swisha summan eller få en faktura med din leverans. Boken levereras inom några dagar.

 

Pris: 220 kr

Fraktavgift 49 kr tillkommer.

Betalningsalternativ  

Swisha269 kr (220 + 49till 0703296244.
Faktura:  Medföljer bokleveransen.

Bokbeställning

2 + 14 =

Kom ihåg att skriva i summan av talet i rutan ovan innan du skickar! En säkerhetsåtgärd.

Text från bokens baksida

Det är en lika enkel som svår sanning: Ingen annan än du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må. Enkel eftersom ingen kan bestämma vad du ska tycka, tänka eller känna. Svår eftersom vi inte alltid har de verktyg vi behöver för att navigera rätt i en omvärld som vill forma oss. Men om du har verktygen … Då är allting möjligt.

Monica Isberg delar med sig av sin egen historia på ett okonstlat sätt. Ibland med ett stänk av humor. Det handlar om att förstå, hitta och ta emot hjälp och sedan jobba med sig själv. Jobba med sorgen över det som gått förlorat, jobba med kroppen som ibland minns mer än du kanske vill, jobba med sinnet som kan behöva uppdateras, kanske till och med fabrikåterställas. Du får tips på små, enkla saker du kan göra varje dag för att få kraft att ta tag i sådant som kräver mer tid och mod.

En tuff barndom är ingen ursäkt för att gömma sig bakom dålig självkänsla resten av livet. Så om du gillar offerkoftan ska du ställa tillbaka boken i hyllan. Har du däremot tröttnat på kliandet och funderar på allvar att göra dig av med den för gott – då har du hittat en guldgruva.

/Skrivet av Christina Svensson, iByrån