back-to-basicIgår startade utbildningen på Marknadschefsakademin och jag känner mig riktigt taggad. Det är en vidareutbildning för marknadschefer eller som i mitt fall, egna företagare som jobbar med marknadsföring. Mitt syfte med utbildningen är delvis för att bli starkare i min roll och hålla mig uppdaterad men också för att informera mina kunder och förenkla deras val i marknadsarbetet.

Känner du ”lugn” eller ”lindrig panik”
Det händer ”mycket och fort” inom området. Som marknadsansvarig eller ensamföretagare är du ofta ensam i din roll och kraven är höga. Bland annat så finns det många marknadsföringskanaler att tillgå och det är inte lätt att hitta rätt i denna djungel av sociala medier. Men behöver du kunna allt då? Nej, men det är bra att ha koll på läget för att veta att du satsar på rätt kanal(er). Det viktigaste är ju att ta reda på vilken är din målgrupp och var finns de i sammanhanget?

Fortsättning följer… 🙂