0703296244 monica@mikar.se

Webbdesign

Design & anpassning efter dina besökares behov

När din webbplats produceras är det alltid fokus på dina besökare. Jag vill bl a att dina besökare ska uppfatta sidan som fräsch, enkel att navigera och med relevant information. Besökaren ska direkt kunna se ditt företags inriktning och det ska vara lätt att hitta information som t ex öppettider, kontaktuppgifter och vad ditt företag kan göra för dina besökare.

WordPress som plattform

WordPress har funnits i många år och är idag ett modernt publiceringsverktyg för webbsidor och bloggsidor, med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Här finns ett flertal teman att välja på som sedan anpassas efter dina specifika behov.

WordPress är ett tillförlitligt webbverktyg där du, med någon timmes utbildning, kan uppdatera din hemsida själv. Sidan blir också responsive d v s den anpassas efter dagens visningsalternativ, såsom smartphone, surfplattan och datorn.

Webbplatser byggda med WordPress är redan i grunden anpassade för sökmotorer och mobila enheter. Det är i regel billigare och enklare att flytta en webbplats till WordPress än att börja trixa med egna lösningar. WordPress bygger på öppen källkod och uppdateras ständigt. Du låser inte fast dig i en lösning som är beroende av en speciell webbyrå. WordPress är en framtidssäker lösning.

Fyra anledningar att se över din webbplats

Mobilanpassning
Är din webbplats mobilanpassad? Över 50 % av dina besökare använder en smartphone eller surfplatta när de söker information på nätet. Se till att din webbplats fungerar bra på dessa enheter.

Sökmotoranpassning
Ca 80 % av svenskarna använder Google när de söker information inför ett köp. Se till att din webbsida kan hittas av Google.

https – säker anslutning
Google premierar webbsidor med HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) som är ett protokoll för krypterad transport av data för HTTP-protokollet. Läs mer om detta i mitt blogginlägg >>

Enkel att uppdatera
Din webbplats är kanske din viktigaste marknadsförings- och informationskanal. Se till att du kan uppdatera den själv så att all information är korrekt och aktuell. Har du inte den tiden eller möjligheten, erbjuder vi hjälp med uppdatering. Läs mer >>