portfolio-folder
ERBJUDANDE! Kommentera detta inlägg och du får hjälp av mig att ta fram en grafiska profil, utan kostnad. Erbjudandet gäller till 2015-10-11 och till de 3 första företag som hör av sig, så det gäller att vara snabb.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar om vem du är, vilket företag du driver, vilken bransch och vad du har för tankar kring en grafisk profil. Skriv också dina kontaktuppgifter. OBS! Ingen annan ser din kommentar mer än jag.

Erbjudandet gäller dig som har ett nystartat företag eller har funnits ett tag men inte kommit dig för att ta fram en grafisk profil.

Läs mer här om Grafisk profil, hur vi går tillväga och vad du får av mig i detta erbjudande >>

Det är av tre anledningar som du får detta erbjudande:
1. Det viktigare nu än någonsin att ha en grafisk profil och konsekvent använda sig av den. Anledningen är alla nya medier och nya kanaler. Vi möter fler och fler visuella intryck, vilket gör att behovet av att hålla ihop en grafisk profil har ökat. Ju större igenkänning desto närmare dina potentiella kunder kommer du.

2. För det andra tycker jag verkligen att det är det roligaste som finns att jobba med detta, att få medverka till att företag kan känna sig mer trygg och sann i sin kommunikation med marknaden och vara stolt över sin identitet.

3. Och det sista är att jag hoppas att du ska bli så nöjd att du delar med dig av din upplevelse och min kompetens.

/Monica