smoothiesIngen vill bli sjuk och allra helst inte en egen företagare. Det har vi inte råd med.  Egentligen ska jag inte säga detta för då blir jag väl sjuk. Men jag har inte varit förkyld på flera år och jag vill tro att det beror på mina smoothies som jag dricker varje morgon. De är fulla med vitaminer, antioxidanter och inflammationshämmande ingredienser. Tro kan försätta berg så testa du också. Här kommer receptet:

Recept på en jättegod och nyttig smoothie:

  • 2 dl sojamjölk, havremjölk, mandelmjölk eller yoghurt (det du tål och tycker om)
  • 1 dl frysta blåbär
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 banan (halv om den är stor)
  • saften av en halv citron
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk linfröolja eller kokosolja
  • 1 bit färsk ingefära
  • 1/2 dl proteinpulver med vaniljsmak (om du vill)

Jag brukar köpa Holistic proteinpulver och använder det bara när jag tränar.
Mixa allt.

Lycka till!