julgran14Nu närmar sig julen och ett nytt år. Attans så fort det går. Dags att göra en inventering av året som gått. Vad har varit bra eller mindre bra? Har jag lärt mig något? Ja massor känns det som just nu. En del jobbiga saker men mest bra och lärorika. Så lärorika att jag inför denna julen inte har tvättat fönster, inte bytt gardiner eller stressat med en massa andra ”måsten”. Inte likt mig men det känns bra.

Jag ljuger lite för jag har faktiskt gjort julfint hemma. Annars blir det ingen skön känsla. Tänkte göra lite julgodis också. Men till skillnad mot tidigare år gör jag det med glädje och inte för att jag måste. Det finns ju annars att köpa :-).

Julgranen kläddes igår och jag måste tyvärr inse att det är den fulaste gran vi haft någonsin. Vet inte vad jag tänkte på. Men den är originell som mannen sa och det blir jul ändå.

Ha det gott och stressa lagom!