trappa

För många år sedan fick jag nöjet att möta en underbara kärlek. I början var det tufft men efter varje möte levde jag i ett lyckorus. Vår relation pågick i ett år och efter det blev det bara sporadiska möten för att till slut helt avta. Varför? Ja, det undrar jag också. Varför släpper man en passion som ger en så mycket?

Kan inte svara på det. Var sak har sin tid och livet blir inte alltid som man tänkt sig. Men nu är min stora passion återfunnen och jag känner mig så glad. Jag talar om yoga och meditation :-).

yoga

Under en tid har jag trevat mig fram med böcker och gamla kunskaper. Bl a har denna boken inspirerat mig. ”Vila dig i form med Yinyoga”. Underbar bok. Några mornar i veckan gör jag övningar och varje gång känner jag mig så nöjd. Visserligen känner jag mig som en elefant med värk i både rygg och knän men så länge jag gör så gott jag kan är det ju bra.

Mitt mål är att göra detta varje dag och kanske till slut bli lite mer smidig i kroppen och harmonisk i själen, med hjälp av mindfulness.