skitenkelt

Böcker har alltid spelat en central roll i mitt liv. Jag älskar verkligen att omge mig av böcker. Läser när jag vill förkovra mig, koppla av, bli tröstad eller försvinna in i spänningens magiska värld. En verkligt kär vän att hålla i handen. Jag kan också ärligt säga att böcker många gånger har hjälpt mig framåt i både livet och arbetslivet.

BOKTIPS! Just nu läser jag ”Skitenkelt” av Mikael Friberg som ger dig Sju råd som tar ditt varumärkesbyggande från skitsvårt till skitenkelt.

Denna bok har jag haft i hyllan ett bra tag men tog tag i den i helgen och blev glatt överraskad. I alla fall när jag läste början i förordet:

När man tittar i managementhyllan är 99 % skrivna av män som sida upp och sida ner berättar hur förträffliga de är, hur framgångsrika de varit och vilka medelmåttor alla andra är.
Här kommer en till sådan bok. Det vill säga, den är skriven av en man. Men där upphör likheterna…

Blev du nyfiken?
Kommentera gärna blogginlägget och du är med i utlottningen av boken. Jag vill veta hur du tänker kring varumärkesbyggande. Vad har du gjort för att lyckas? Vad har varit viktigt för dig. Jag är nyfiken 🙂