vintermorgonVilken morgon vi vaknade till idag. Det är vi inte vana vid här på Västkusten. Spännande att se hur länge snön får ligga. Ljusare blev det i alla fall.

Idag är det en kreativ dag. På schemat står det ”egen tid för kompetensutveckling”, tid för att skapa och tid för träning. Började dagen med att titta på Kunskapskanalen om Twitter, www.urplay.se. Varför ska jag Twittra? Ja, det är frågan jag ställer mig. Fick lite svar som jag ska beakta och överväga.

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn m m. Det finns många nätverk att använda. Men behöver jag alla? Ger det mig något och kan jag ge mina kunder något via dessa nätverk? Jag får ta reda på det. Stressen kan dock bli för stor om jag försöker att finnas överallt och det är ju samtidigt viktigt att där man syns håller kvalitet och att jag  interagerar. Annars fyller det ju ingen funktion. Tänker vidare…