Twitterboken Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter m fl. I denna djungel av sociala medier har jag börjat ifrågasätta mitt och företags behov av alla kanaler. Visst ska du synas men behöver du synas överallt? Hur än det är ska du ha tid att vara aktiv och såvida du inte har personal som kan avsätta tid för detta, kan det som ensam företagare vara tufft.

Jag är med som privatperson på några sociala medier. Har även gått med på Twitter men har än så länge inte ”twittrat”. Känner att jag vill ha något vettigt att säga annars kan jag lika gärna låta bli.

Blev lite mer taggad när jag såg ett program på Kunskapskanalen. Det var Sophia Sundberg, föreläsare och utbildare i Twitter som gav tips från sin bok ”Twitterboken” om hur man kan tänka strategiskt i sitt twitteranvändande…

Har du liknande funderingar som jag och kring sociala medier, kan du börja med att titta på programmet. Kanske du blir lite klokare.

Lycka till!