Andlig vägledning

Jag hjälper dig att öppna dörrar till din egen förmåga att se, förstå och äga din utveckling.

”En genuin och kärleksfull vägledning
som startar där du står.”

Så roligt att du är nyfiken på andlig vägledning och kanske du vill bli min klient för en stund, vare sig det blir ett samtal eller flera. Det är ett otroligt spännande område och många är idag nyfikna på om det finns ett annat sätt att leva eller tänka. De känner av skiftet som påverkar oss alla och vägledningen pockar på.

Inga pekpinnar eller ”måsten”, bara härliga insikter och verktyg till ett roligare och mer inspirerande liv. Självklart vill jag jobba med dig som känner dig motiverad till att göra den här resan, och för att ta reda på det pratar vi en stund och känner oss för. Du får chans att ta del av upplägget och hur jag jobbar och du får berätta lite om dig själv.

Detta samtal är kostnadsfritt och pågår i ca 30 minuter. Om du kommer fram till att du gärna vill ge dig själv den här tiden och chansen, kan du välja på enstaka samtal eller satsa på de 10 stegen. Allt beror på dina behov och önskemål.

MER NYFIKEN? Skicka ett mail till info@monicaisberg.se.

Så här går det till – de 10 stegen

Väljer du de 10 stegen …

kan du se det lite som en utbildning, men ändå inte. Jag vägleder dig och du får verktyg för att omsätta ord till handling. Samtalen pågår i 45 minuter och därefter får du en skriftlig samanställning av vårt samtal. Detta är mitt sätt att arbeta och av erfarenhet vet jag att det kommer att hjälpa dig lite extra i din förändring.

Samtalen sker digitalt och viktigt att understryka att detta inte är en terapiform utan en samtalsform. Under det första samtalet i de 10 stegen känner vi oss för och utgår från att vi vågar tro på att det alltid finns nya vägar att ta, oavsett hur stängt livet kanske känns. Att det finns mer än det vi har framför ögonen. Andra frågor och tankar kommer att dyka upp under vårt samtal, och det är som det ska vara.

Du väljer själv om du vill samtala via telefon, Zoom, Teams eller Messenger, det som känns bäst för dig. Jag kommer inte utsätta dig för en massa arbete men några enkla ”läxor” kan förekomma. Inget som du behöver känna som betungande, bara spännande och roligt.

Specialerbjudande på de 10 stegen just nu:

Samtalet pågår i 45 minuter och priset är 550 kr, inkl moms (för privatpersoner). Ordinarie pris 750 kr.

Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2023.

Så här går det till – enstaka samtal

Väljer du enstaka samtal …

utgår vi från din situation idag och anpassar samtalet efter dina önskemål. Var står du i din andliga utveckling och vad fundera du på? Vad kan jag hjälpa dig med? Även här får du en skriftlig samanställning av vårt samtal. Detta för att du ska kunna tillgodose eventuella verktyg och det vi har pratat om.

Specialerbjudande på enstaka samtal just nu:

Samtalet pågår i 45 minuter och priset är 650 kr, inkl moms (för privatpersoner). Ordinarie pris 850 kr.

Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2023.